Masih Tercari-cari Teknik Sport Taping Yang Terbukti Berkesan?

Kami nak beri anda satu PANDUAN COMPLETE yang telah membantu ramai Physio & Coach untuk merawat atlet dan pesakit mereka dengan BERKESAN!

VIDEO PANDUAN BASIC SPORT TAPING

Ramai yang SANGAT BERPUAS HATI kerana berjaya bantu atlet dan patient mereka selepas menyertai kelas kami! Kini giliran anda pula..

Dapatkan TEKNIK BERKESAN SPORT TAPING bernilai RM 90 secara PERCUMA hari ini!

Akses ini akan di tutup apabila mencapai kuota yang ditetapkan.

Syafikah Othman
Syafikah Othman
Read More
The trainer is good, knowledgeable and can answer all the questions that have given. Overall the trainer is perfect! Thank You ATF
Sri Selva Prakash
Sri Selva Prakash
Read More
The trainer is simply awesome. I would like to say because i'm really love how the trainer present and share their knowledge!
Tneh Xian Hooi
Tneh Xian Hooi
Read More
The trainer is very good in explaining! The explanation was clear and easily understood
Previous
Next

Adakah anda masalah ini?

Tak tahu nak apply Sport Taping kepada atlit dan patient dengan cara yang betul!

Dah try macam-macam teknik taping tapi semua tak menjadi jer. Ramai complaint ketat complain ketat sangat or tak dapat apa-apa effects dari taping tu.Rasa macam sia-sia jer bazirkan tape tu! Haish…

Asyik CONFUSE jer dengan macam-macam teknik tengok dekat yotube!

Penat nak jawab dan layan soalan client & atlit yang banyak songeh. Asyik compare dengan teknik yang diorang tengok dekat youtube sampai ktia sendiri jadi confuse! ūüėst

Sekejap jer tape melekat, tak sempat habis warm up dah TERCABUT!

Paling sedih dah penat berjam-jam bertungkus lumus balut atlit lama-lama, diorang pakai sekejap jer lepas warm up dah tercabut! Sigh..

Jika anda TERPAKSA HADAP salah satu MASALAH di atas…


JANGAN RISAU !


Kami akan BANTU ANDA…

Izin Kami Kongsikan…

COMPLETE A TO Z

VIDEO PANDUAN BASIC SPORT TAPING

Video Panduan Kami AMAT MUDAH difahami kerana banyak teknik praktikal yang anda boleh terus gunakan.

1 – Ramai yang sudah berjaya bantu atlet dan patient mereka selepas menyertai kelas kami!


2 – Ramai yang sudah lebih JELAS teknik dan method paling efektif untuk pelbagai kecederaan


3 – Hampir semua peserta rekomen kelas kami kepada kawan-kawan mereka!

Lepas dapatkan Video Panduan Sport Taping ini anda akan...

Dapat naikkan kredibiliti anda

Client & atlit lebih yakin dengan anda jika mereka anda belajar terus dari pakar yang sudah bertahun-tahun rawat atlit negara!

Paham lebih mendalam teknik yang betul

Anda akan lebih JELAS untuk apply cara taping yang lebih effcient mengikut kecederaan client atau atlit anda!

Elak kesilapan yang bukan-bukan

Lepas ni tak perlu lagi bazir tape sukan anda sebab nak kena pakai berulang kali!

Bantu atlit bermain dengan lebih selamat

Atlit dan patient anda pun boleh beraksi dengan lebih yakin selepas ni dan tak perlu risau mengenai keselmatan mereka.

Tetapi panduan video ni hanya sesuai..

Khas untuk anda yang..

Dan tidak sesuai kepada…

Apa kata mereka yang pernah join kelas-kelas kami sebelum ini?

Ini Jaminan Kami

Kami sangat yakin anda akan lebih FAHAM dan JELAS serta lebih YAKIN untuk apply sport tape dengan teknik berkesan yang anda pelajari dalam Video Panduan kami.

Ok menarik! Berapa harganya?

Tawaran TERHAD kepada yang jejak page ini sahaja

Hours
Minutes
Seconds

Dapatkan COMPLETE A to Z
VIDEO PANDUAN BASIC SPORT TAPING
 bernilai RM90 secara PERCUMA hari ini!

Soalan Lazim

Anda akan belajar 2 topik menarik bagaimana untuk apply sport tape untuk Rigid Taping dan Kinesio Taping

Anda akan dapat akses ke 2 Video Panduan Basic Sport Taping bernilai RM90 secara PERCUMA.

Anda akan diberikan link akses untuk video panduan setelah anda mengisi kan maklumat anda diborang di atas.

DISCLAIMER: THIS WEBSITE IN NO WAY IS AFFILIATED WITH FACEBOOK OR ANY FACEBOOK ENTITIES. ONCE YOU LEAVE FACEBOOK THE RESPONSIBILITY NO LONGER IS ON THEIR SITE. WE MAKE EVERY ATTEMPT TO CLEARLY STATE AND SHOW ALL PROOF. WE DO NOT SELL YOUR EMAIL OR ANY INFORMATION. CAN SPAM COMPLIANT. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS PLEASE FEEL FREE TO USE THE CONTACT US BELOW THIS TEXT. ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.

ATF Sport Sdn Bhd
16-2 Jalan Metrowangsa,
Seksyen 2 Wangsa Maju,

53300, Kuala Lumpur.
Email: sales@atfsport.com | Tel: 03 44444444

All Rights Reserved @2021| ATF Sport Sdn Bhd